Bo billigt i Stockholm

Sverige är som bekant ett väldigt avlångt land och det skiljer sig trots allt ganska mycket mellan norr och söder. Det gäller allt från dialekter till livsstil. Men oavsett var man bor i landet så är det många som tycker att det är väldigt trevligt med ett besök i huvudstaden någon gång då och då. Dock gäller det att komma ihåg att det är ganska dyrt i Stockholm och därför är det inte någon dum idé att välja ett billigare boende för att pengarna ska räcka lite längre.

Visst finns det hotell som inte är prydda med fem stjärnor men ett hotell med tre stjärnor i en huvudstad kan vara nog så dyrt. Och det behöver faktiskt inte kosta skjortan för att man är borta en helg och roar sig om man är lite eftertänksam.

Vandrarhem ett alternativ
Om man nu är ute efter ett billigt men trots allt ganska bekvämt alternativ om man till exempel är i Stockholm över en helg kan det vara värt att hålla utkik efter olika vandrarhem. Du kan bland annat kika in på vandrarhemstockholm.net om du vill titta närmare på vilka olika alternativ som finns. Självklart finns det olika standard och priser beroende på var vandrarhemmet är beläget och vilken komfort det är utrustat med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *